Evenementen Houten

Evenementen Houten

Evenementen in Houten

Rondom Taart is niet alleen te vinden in de keuken, maar ook op evenementen in Houten en omgeving! Zo sponsoren we en staan we op markten.
Over Rondom Taart

Heeft u een feest of een andere bijzondere gelegenheid? Zet iets lekkers en speciaals op tafel! ​Bij Rondom Taart kunt u onder andere terecht voor het bestellen van een high tea, borrelhapjes, lunches en (trouw)taarten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

​High tea en lunches

Wilt u een lunch organiseren voor een feest of voor uw bedrijf? Ook dat is mogelijk! Wij verzorgen heerlijke lunches, bestaande uit verschillende soorten belegde broodjes. Daarnaast is het ook mogelijk om uw lunch uit te breiden met bijvoorbeeld borrelhapjes of zoete lekkernijen. Wij bezorgen de lunch op locatie, op een door u gewenst tijdstip.​​​

Iets te vieren? Gezellig bijpraten onder het genot van een kopje thee en heerlijke hapjes? Laat dan een high tea verzorgen door Rondom Taart. Wij regelen alles: van het typische Engelse servies tot aan de mand met alle lekkernijen. Uitgegeten? Dan halen wij alles weer op!

​Inhoud high tea pakket:

- Diverse verschillende thee soorten
- 3 verschillende soorten sandwiches
- 2 Scones met clotted cream en huisgemaakte jam
- 1 Soort Quiche
- 4 Zoete lekkernijen ​

Rondom Taart op uw evenementen in Houten en omgeving?

Wilt u nu ook op de hoogte blijven van onze evenementen, hou dan onze Facebook-pagina in de gaten. Wilt u dat uw evenementen in Houten gesponsord wordt door Rondom Taart? We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rondomtaart.nl. 

Neem contact met ons op

Share by: