Lunchen in Houten

Lunchen in Houten

Lunchen in Houten

Wilt u lunchen in Houten, met uw bedrijf of met uw gasten op een bijzondere gelegenheid? Overweeg eens om uw lunch te laten verzorgen door Rondom Taart. Wij stellen graag de lekkerste lunches voor u samen!

Stel uw eigen lunch samen

U kunt zelf de lunch samenstellen! Wij denken graag met u mee. Ook kunt u kiezen uit het assortiment van de high tea en borrelhapjes om de lunch gevarieerder te maken. Om u een idee te geven over ons assortiment, hebben wij hieronder een opsomming gezet van de lekkernijen die wij aanbieden:

- Verschillende soorten thee
- Verschillende soorten sandwiches
- Scones met clotted cream en huisgemaakte jam
- Quiche met Gorganzola
​- Quiche met geroosterde paprika en kip
- Quiche met bosuitjes en spek
- Stroopwafel muffin
- Worteltaart muffin
- Redvelvet muffin
- Brownie frambozen cheesecake
- Blondies

​Dit is een deel van ons assortiment. We zijn voortdurend bezig met nieuwe smaken en lekkernijen. Heeft u zelf andere wensen, dan is dit natuurlijk bespreekbaar! Samen kijken we dan wat er mogelijk is. 
Wij regelen de rest

Wij bezorgen de lunch naar de door u gewenste locatie, op een afgesproken tijdstip. Bezorging buiten Houten is zeker ook mogelijk. Het bezorgen naar een locatie die op max 25 kilometer van ons vandaan zit, kost gratis. Vanaf 25 kilometer rekent Rondom 0,50 cent per kilometer.
​​
Over Rondom Taart
Bij Rondom Taart kunt u, naast lunchen in Houten, ook terecht voor het bestellen van een high tea, borrelhapjes en taarten. Ook verzorgen we de catering op bruiloften. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier op de website of bel ons. U kunt onze gegevens vinden op de website.


Neem contact met ons op

Share by: